Flyer ontwerp

Je hebt een nieuwe actie en wil deze graag onder de aandacht brengen. Dit kan middels een flyer, folder of advertentie.  Wij kunnen deze materialen voor je ontwerpen voor zowel online als offline gebruiksdoeleinden. Een flyer/folder/advertentie kan uiteindelijk op veel verschillende manieren verspreid worden, maar wat belangrijk blijft is dat het er professioneel uitziet en het aansluit op het medium waar het voor bedoeld is. Wij denken hier uiteraard over mee en brengen graag advies uit.
 
 

Voorbereiding

Wat heb je nodig en voor welk medium is het bedoeld? Wat is je boodschap en wat wil je bereiken met jouw flyer, folder of advertentie? Zodra wij antwoord hebben op dergelijke vragen, zullen wij je adviseren waar nodig. Daarna ontvangen wij graag (digitaal) het benodigde materiaal (foto’s/tekst/logo) zodat wij kunnen starten met het ontwerp. 
 

Concept

Binnen 7 dagen presenteren wij je het concept. Vanuit het concept geef je ons je aanpassingen door, zodat wij het kunnen uitwerken tot een prachtig eindresultaat.
 

Aanpassingen

Wij vinden het belangrijk dat je meer dan 100% tevreden bent. Dit betekent dat we in de conceptfase graag van je horen welke aanpassingen je graag nog terug zou willen zien. Deze verwerken wij totdat jij tevreden bent. 
 

Levering

Nadat je het eindproduct goedgekeurd hebt, krijg je het speciaal voor jouw ontwikkelde product in een PDF-bestand met hoge resolutie geleverd. 
 
 
 
 

BEL MIJ

Vul uw naam en telefoonnummer in alstublieft!

DIRECT CONTACT OPNEMEN